Om oss

01

Lång erfarenhet

Vårt nätverk har flera decenniers kombinerad erfarenhet. var trygg på att vi har utfört liknande projekt som ditt tidigare.

02

Bred kompetens

Vår kompetens sträcker sig från enklare uppdrag som att koppla in en diskmaskin till större industriella uppdrag. Vi uför de minsta och största projekten.

03

Miljömedvetna

Vi har bara ett jordklok. Det är därför viktigt att vi värnar om det. På Rörmokare Trelleborg köper vi in material med miljön i bakhuvudet. Vi återvinner även det som kan återvinnas.

 Rörmokare Trelleborg garanterar den högsta kvaliteten på rörmokararbete när som helst och ser till att alla förstår den slutliga kostnaden innan vi börjar jobba. Medan vi utför jobbet använder vi endast de högsta kvaliteten rörmokarutrustningar och kontrollerar allt vi gör för korrekthet innan vi lämnar ditt område.

Resultatet är att du är kvar med det vattenflöde du både förtjänar och önskar från din rörsystem.”

Vi är stolta över att erbjuda våra värderade kunder möjlighet att få rören reparerade, för både deras bostäder och kommersiella ändamål.

Vi står alltid redo att ge rekommendationer och vägledning för alla dina frågor om rörmokare. Vårt professionella team levererar högkvalitativa lösningar, snabbt och effektivt, så att du kan vara säker på att du får det du förtjänar. Vi är inte nöjda förrän du är det, och garanterar den bästa rörmokarupplevelsen genom att erbjuda förhandsprissättning, pålitlig service och kvalitet, och kontrollera allt vi gör för att säkerställa resultatet. Upplev skillnaden Rörmokare Trelleborg har att erbjuda.

Miljöpolicy

1. Vi använder endast säkra och miljövänliga produkter och material vid våra rörmokararbeten.
2. Vi uppmuntrar minskning av resursförbrukning genom att återvinna och återanvända avfallss mycket som möjligt.
3. Vi arbetar för att förbättra vårt företags miljöpåverkan genom att arbeta med lokala leverantörer, minska vår energiförbrukning och använda miljövänliga fordon. 4. Vi uppmuntrar våra anställda att delta i miljövänliga initiativ och förbättra deras tekniska kunskaper.
5. Vi följer alla lokala, nationella och internationella miljölagar och regler.

Kvalitetspolicy

1. Vi erbjuder alltidgkvalitativ rörmokartnst för att säkerställa att våra kunder får det dertjänar.
2. Vi ller all utrustning och maskiner i gott skick för att säkerslla att högsta kvalitet uppnås.
3. Vi ljer alla standarder r rmokararbete för att säkerställa att våra tjänster är säkra.
4. Vi har kvalitetssäkringar plats.
Ring oss